Hulp & Info

Membership

Schijf jij je in voor de 12e van de maand? Dan loopt jouw proefperiode af op de 18e van die maand.  Ben je na de 12e van de maand gestart? Dan loopt je proefperiode op de 18e van de maand erop. 

Na je proefperiode ontvang je automatisch maandelijks een gloednieuwe boxershort voor €11,99.

Dit kun je zelf eenvoudig doen in je online account. Je kan hier bijvoorbeeld je adres, maat, frequentie of volgende boxershort aanpassen. Ga naar via hier naar je account.

Na het aanmelden ontvang je binnen 4 werkdagen jouw eerste Underdog in je brievenbus. Vind je de boxershort lekker zitten? Mooi! Dan ontvang je afhankelijk van je startdatum en frequentie aan het begin van de maand een leuk cadeau op je deurmat.

Gaat het niet snel genoeg? Bestel extra boxershorts uit onze collectie voor €11,99 incl. verzending.

Nee! Je kan de dienst altijd pauzeren, stopzetten en heractiveren wanneer je maar wilt. Dit kan gemakkelijk in je account.

Ja! Je kan extra boxershorts bestellen via je account op de site. Dit kost ook €11,99 per boxershort.

Betalingen

We schrijven het lidmaatschap tarief maandelijks via SEPA van uw rekening af. Dit gaat automatisch en kan enkele werkdagen duren. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen wordt je volgende boxershort verstuurd.

Wij schrijven de kosten van je lidmaatschap eerst af voordat we leveren. De afschrijving vindt plaats op de 24e van de maand. We leveren de week erop je nieuwe boxershort. Word je na de 12e van de maand lid? Dan schrijven we de maand erop je eerste boxershort af. 

Heb je voorlopig genoeg goede boxershorts of is Underdog toch niet helemaal voor jou? Geen probleem, je kunt UNDERDOG gemakkelijk pauzeren of opzeggen.

Zeker! Als je weer toe bent aan nieuwe boxershorts kan je hem in 1 klik op je account weer activeren. Dan ontvang je de volgende maand weer een nieuwe boxershort.

Verzending

Wij betalen de verzendkosten voor je. Omdat onze verpakking door de brievenbus past hoef je er ook niet voor thuis te blijven. Als je een boxershort verwacht maar niet geleverd krijgt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

We doen ons best je eerste boxershort binnen 4 werkdagen op je deurmat te krijgen.  Vervolg boxershorts ontvang je in de eerste week van de nieuwe maand afhankelijk van je proefperiode en frequentie.

Boxershort niet ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder. Dit kan per email naar support@underdog.nl.

Heb je een kapot product, een productiefout of een verkeerde levering? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice op support@underdog.nl, zij helpen je graag verder het vinden van een oplossing.

Duurzaamheid

Onze boxershorts zijn van 100% katoen en volledig recyclebaar. Daarnaast is onze verpakking van gemakkelijk recyclebaar materiaal dat zo in de plastic bak kan.

We zijn altijd op zoek zijn naar oplossingen om onze dienst zo duurzaam mogelijk te maken en streven naar een volledig circulaire textielindustrie.