Gebruiksvoorwaarden van UNDERDOG

UNDERDOG biedt een unieke dienst voor iedereen die frisse, leuke boxershorts wil dragen. Elke maand leveren wij een unieke boxershort van topkwaliteit aan onze members. Wanneer jij je aanmeldt bij UNDERDOG mag je jouw eerste boxershort kiezen. Het gebruik van onze dienst is onderworpen aan deze gebruiksvoorwaarden.

Membership

1.1. Je UNDERDOG membership wordt maandelijks voortgezet totdat het wordt opgezegd. Opzeggen gaat via het account dat wordt aangemaakt bij aanmelding. Bij aanmelding verstrek je tevens een betaalmiddel. Betaalmiddel betekent een actueel, geldig, geaccepteerd en op de aanmeldpagina genoemd betaalmiddel van het betreffende land dat van tijd tot tijd kan worden bijgewerkt. Bij aanmelding vragen wij je de eerste productkosten te betalen, daarnaast zullen wij jouw bankrekeningnummer koppelen aan je account. Je geeft ons hiermee toestemming om maandelijks je membershipkosten voor de komende maand af te schrijven via SEPA, tenzij je je lidmaatschap opzegt voor de opzegdatum.

1.2. Je kan alleen het design van je eerste boxershort kiezen, dit doe je tijdens het aanmelden. Vervolgens ontvang je elke maand een unieke nieuwe boxershort waarvan je niet weet hoe deze eruit ziet. De boxershort van de maand kun je niet omwisselen voor een eerder uitgebrachte UNDERDOG boxershort.

1.3. Aanmelding. Je Membership begint vanaf het moment dat jij je succesvol hebt aangemeld. Start je het membership vlak na de 12e van de maand dan ga je niet mee met de afschrijving van dezelfde maand. Zo heb je genoeg tijd om je eerste boxershort te proberen.

1.5. Membershipkosten. We schrijven je maandelijkse membershipkosten aan het einde van de eerste maand af via je betaalmiddel, tenzij je je membership voor het einde van de eerste maand opzegt.

1.6. Opzegtermijn. Het UNDERDOG membership wordt na het beginnen automatisch voortgezet. In een actief membership heb je geen recht op een herroepingstermijn om je overeenkomst per direct te ontbinden en geldt de opzegtermijn van 24 uur.

Facturering en opzegging

2.1. Membershipkosten. De membershipkosten van UNDERDOG worden maandelijks afgeschreven via het betaalmiddel dat is gekoppeld bij aanmelding. Ga hiervoor naar onze website log in via het account en ga naar het kopje afschrijving en levering als je je volgende betalingsdatum wilt bekijken of om voorgaande facturen in te zien.

2.2. Afschrijving en levering. De membershipskosten van UNDERDOG worden afgeschreven voordat de boxershort geleverd wordt. De afschrijving hiervan is altijd rond de 24ste van de maand en de levering tussen de 10e en 17e van de maand erop.

2.3. Betaalmiddel. Om aan UNDERDOG deel te kunnen nemen, moet je een geldig betaalmiddel verstrekken. Op de pagina “mijn gegevens” kun je je betaalmiddelen inzien of wijzigen. Voor het gebruik en koppelen van sommige betaalmiddelen kan de aanbieder bepaalde kosten bij je in rekening brengen, zoals kosten voor internationale transacties of andere kosten voor de verwerking van je betaalmiddel. Lokale belastingen kunnen per betaalmiddel verschillen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de aanbieder van je betaalmiddel.

2.4. Opzegging. Je kunt je UNDERDOG membership te allen tijde online opzeggen via je account dat je hebt aangemaakt tijdens aanmelding. Nadat je hebt opgezegd, behoud je toegang tot UNDERDOG account, hier kun je het membership weer activeren. Als je wilt opzeggen, ga je naar je account en vervolgens naar het kopje ‘account wijzigen’ hier selecteer je de maand waarin jouw laatste afschrijving plaatsvindt. Automatisch wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het mailadres dat is aangemaakt tijdens aanmelding. Wanneer je een openstaande betaling hebt, is het niet mogelijk om het membership op te zeggen.

2.5. Wijziging. We kunnen ons membership en de prijs van onze service van tijd tot tijd wijzigen. Prijswijzigingen of wijzigingen in ons membership zijn echter pas 20 dagen na kennisgeving van toepassing.

2.6. Gegevens verwijderen. Je kunt gebruik maken van ‘Recht van inzage’ om een overzicht te krijgen over welke persoonsgegevens wij van jou hebben vastgelegd. Je kan je gegevens wijzigen en gebruik maken van ‘Recht op correctie’. De meeste gegevens kun je zelf online aanpassen via je account.

Retourgarantie

3.1. Retourneren. Gaat je boxershort binnen 14 dagen kapot (door normaal gebruik) dan krijg je van ons kosteloos een nieuwe boxershort (hierbij moet je voldoen aan de voorwaarden om een retouraanvraag in te dienen, zie hiervoor het kopje 4.2. Voorwaarden). Je ontvangt alleen een nieuwe boxershort door het indienen van een retouraanvraag via de klantenservice. Ga hiervoor naar het kopje ‘klantenserive’.

3.2. Voorwaarden. Je kunt alleen een retouraanvraag indienen als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:
1: De boxershort mag niet langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
2: Er mag geen betaling openstaan.
3: Een eventuele voorgaande retouraanvraag moet afgerond zijn.

Her-activeren

4.1. Her-activeren. Wanneer jij je membership(s) opzegt dan blijft je account bestaan. Hier kun je ten alle tijden inloggen om je gegevens in te zien en je account weer te activeren. Bij een her-activatie ga je mee met de eerstvolgende afschrijving.

4.2. Actief member. Na het opnieuw activeren van je membership ben je weer een actief member.

4.3. Annuleren. Wij zorgen ervoor dat je minimaal twee stappen moet doorlopen om het account weer te kunnen activeren.

Kortingen

5.1. Korting op korting. Het is niet mogelijk om buiten de bovengenoemde standaard 10% korting meer dan één extra korting per maand te ontvangen. Heb je twee verkregen kortingen, dan wordt de laats verkregen korting de factuur erna verrekend.

5.2. Vriendenactie. Alle actieve members kunnen gebruik maken van de vriendenactiekorting. Via het account kan een vriendenactiecode gedeeld worden. Wanneer de eerstvolgende factuur buiten de bovengenoemden 10% korting nog een andere korting bevat, dan wordt dit verrekend op de eerstvolgende factuur.

Algemeen

6.1. Leeftijd. Je moet minimaal achttien jaar zijn of meerderjarig in je provincie, regio of land om member te worden van het afsluiten van een membership bij UNDERDOG.

6.2. De member die het UNDERDOG account heeft aangemaakt en via wiens betaalmiddel de membershipskosten worden afgeschreven (ook wel de user genoemd), heeft toegang tot en controle over het UNDERDOG account. Bovendien is de user verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden via het account. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens die je aan ons verstrekt met betrekking tot je account en om deze waar nodig bij te werken. We kunnen je account beëindigen of tijdelijk blokkeren om jou, UNDERDOG of onze partners te beschermen tegen identiteitsdiefstal of andere frauduleuze activiteiten.

Overig

8.1. Toepasselijk recht. Deze gebruiksvoorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd overeenkomstig Nederlands recht. Deze voorwaarden vormen geen beperking van de dwingende rechtelijke consumentenbescherming die je mogelijk toekomt onder de toepasselijke wetgeving in jouw land.

8.2. Klantenondersteuning. Als je meer wilt weten over onze service of als je hulp nodig hebt met je account, kun je het onze help en info pagina bezoeken. Ga hiervoor naar onze FAQ.

8.3. Van kracht blijvende bepalingen. Als een of meer bepalingen van deze Gebruiksvoorwaarden ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar worden geacht, blijven de geldigheid, wettigheid en afdwingbaarheid van de resterende bepalingen onverminderd van kracht.

8.4. Wijzigingen van de Gebruiksvoorwaarden. UNDERDOG kan deze Gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. We stellen je minimaal 30 dagen voordat dergelijke wijzigingen op jou van toepassing zijn, op de hoogte.

8.5. Elektronische communicatie. We sturen je informatie over je account (zoals betalingsautorisaties, facturen, wachtwoordwijzigingen, wijzigingen van je Betaalmiddel(en), bevestigingsberichten en kennisgevingen) uitsluitend in elektronische vorm, bijvoorbeeld via e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je registratie.